0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah hepsi birbirnid en değerli hayırlı olsunlar arkadaş sana ulacağımız tel yazarsan savinarim selamlar
Maaşallah İrfan Bey ben kendime çeşit delisi diyordum siz benden daha delisiniz demek ki yanlız değilmişim Rabbim hastalık-hırsızve sansarlar dan korusun.. .Yalova'dan selamlar
maşallah hepsi bir birinden gizel. tavullarınızı allah herzaman daim etsin.
sağolun Aytaç bey beğendiğinize için teşekkür ederim, alan geniş olsa daha farklı düşünülebilir ama, malesef dar alanda bunu yapabildi m.
Alıntı yapılan: irfanaksoy - Mart 29, 2011, 02:07:36 ÖSsağolun Aytaç bey beğendiğinize için teşekkür ederim, alan geniş olsa daha farklı düşünülebilir ama, malesef dar alanda bunu yapabildi m. Sağlık olsun... İleride farklı bir proje üzerinde çalışarak aynı kümesin üzerine bir kat daha içeriden merdivenl i yapabilir siniz mesela (Dublex)
Alıntı yapılan: Aytac Kececi - Mart 29, 2011, 02:15:44 ÖSAlıntı yapılan: irfanaksoy - Mart 29, 2011, 02:07:36 ÖSsağolun Aytaç bey beğendiğinize için teşekkür ederim, alan geniş olsa daha farklı düşünülebilir ama, malesef dar alanda bunu yapabildi m. Sağlık olsun... İleride farklı bir proje üzerinde çalışarak aynı kümesin üzerine bir kat daha içeriden merdivenl i yapabilir siniz mesela (Dublex) Aytaç bey, yeni projeleri m var aslında, ama fazla boş zamanım olmuyor, o yüzden bir türlü başlayamıyorum. Ama artık günler uzadı saatlerde değişti bundan sonra yavaş yavaş başlayacağız inşallah.
Merhaba İrfan Bey, kümeslerinizi tekrar inceledim .. gerçekten hayvanlarınız da kümesleriniz de harika.. Allah nazarlard an saklasın.. eğer gümüş fizan yumurtanız varsa almak isterim.. Allah kolaylık versin..
hepsı bırbırınden mukemmel resımler.. gercekten cok sanslısınız. ozellıkle fızanlara bayıldım ınsan onları seyretmey e doyamaz ..
İrfan bey,tavuklarınız çok güzel Allah herkese böylelerini nasip etsin.Ben imde favorim devcochin ler.Eğer siyah dev cochinler in yumurtala rından var ise 10 kadar almak isterim.S elamlar
İrfan bey hayvanlarınız güzel maşallah.elinizde fazla gümüş fizan dişisi varsa 1-2 tane almak isterim.k olay gelsin..
İrfan şu dark brahmaların resimleri ni ekle artık, birde senin kümesindeki görüntülerini görelim
Alıntı yapılan: sinaninci1 - Mayıs 26, 2011, 12:47:24 ÖSİrfan şu dark brahmaların resimleri ni ekle artık, birde senin kümesindeki görüntülerini görelim Haklısınız Sinan bey, güzel foğraflar çekip en kısa zamanda yükleyeyim.